SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 7, Nr. 2 (22), 2014
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563
DOI: 10.37897/RJPhP

Indexată BDI  |  IDB Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

PREMIU NAȚIONAL AUTORI

RJPhP și Colegiul Farmaciștilor oferă anual Premiul Național pentru Știință și Cercetare - pentru autorii celor mai bune articole științifice publicate [...]

Committe on Publication Ethics

A forum for responsible and ethical research publishing – Code of Conduct and Best Practice Guidelines for Journal Editors.

Toxicodependenta – factori determinanti, impact social si solutii terapeutice

Când spunem „dependenţă“, prima imagine care ne vine în minte este cea a consumatorilor de droguri, dar termenul se poate referi şi la adicţia de jocuri de noroc, de sex, chiar şi de o persoană.

Dependenţa de o persoană poate apărea în anumite momente ale vieţii noastre, atunci când suntem bolnavi, convalescenţi și se manifestă printr-un regres emoţional, printr-un comportament de subordonare faţă de o altă persoană, sau poate persista de-a lungul vieţii în cazul personalităţilor de tip dependent care au nevoie de sprijin, suport, de o persoană care să-și asume responsabilitatea pentru cele mai importante domenii ale vieţii lor.

Full text | PDF

Leave a Reply