SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 7, Nr. 2 (22), 2014
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563
DOI: 10.37897/RJPhP

Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

National Awards “Science and Research”

NEW! RJPhP has announced the annually National Award for "Science and Research" for the best scientific articles published throughout the year in the official journal.

ICMJE - Recommendations

Read the Recommendations for the Conduct, Reporting, Editing, and Publication of Scholarly work in Medical Journals.

Promoting Global Health

The published medical research literature is a global public good. Medical journal editors have a social responsibility to promote global health by publishing, whenever possible, research that furthers health worldwide.

Toxicodependenta – factori determinanti, impact social si solutii terapeutice

Când spunem „dependenţă“, prima imagine care ne vine în minte este cea a consumatorilor de droguri, dar termenul se poate referi şi la adicţia de jocuri de noroc, de sex, chiar şi de o persoană.

Dependenţa de o persoană poate apărea în anumite momente ale vieţii noastre, atunci când suntem bolnavi, convalescenţi și se manifestă printr-un regres emoţional, printr-un comportament de subordonare faţă de o altă persoană, sau poate persista de-a lungul vieţii în cazul personalităţilor de tip dependent care au nevoie de sprijin, suport, de o persoană care să-și asume responsabilitatea pentru cele mai importante domenii ale vieţii lor.

Full text | PDF

Leave a Reply