SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 8, Nr. 3 (27), 2015
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563
DOI: 10.37897/RJPhP

Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

National Awards “Science and Research”

NEW! RJPhP has announced the annually National Award for "Science and Research" for the best scientific articles published throughout the year in the official journal.

ICMJE - Recommendations

Read the Recommendations for the Conduct, Reporting, Editing, and Publication of Scholarly work in Medical Journals.

Promoting Global Health

The published medical research literature is a global public good. Medical journal editors have a social responsibility to promote global health by publishing, whenever possible, research that furthers health worldwide.

Sanatatea, o problema speciala de comunicare

Știu că v-aţi ocupat de-a lungul anilor, în mod sistematic, și de comunicarea în domeniul sănătăţii. Consideraţi că acesta reprezintă un domeniu de interes aparte în sfera comunicării?

C.C.: Da, fără îndoială, sănătatea reprezintă astăzi un subiect de maxim interes. Suntem bombardaţi zilnic de reclame și este normal, pentru că industria farmaceutică realizează un profit impresionant... Stresul, poluarea și alimentaţia incorectă ne fac tot mai vulnerabili în faţa bolilor, dar, în același timp, astăzi, ritmul în care se desfășoară viaţa nu-ţi mai dă răgazul să fii bolnav... Toată lumea a auzit, știe și e dispusă să-ţi dea un sfat, reclamele te asaltează din toate părţile, însă abordarea serioasă a problemelor de sănătate devine tot mai complicată, necesitând, pe zi ce trece, tot mai multe cunoștinţe.

Full text | PDF

Leave a Reply