SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 8, Nr. 3 (27), 2015
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563
DOI: 10.37897/RJPhP

Indexată BDI  |  IDB Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

PREMIU NAȚIONAL AUTORI

RJPhP și Colegiul Farmaciștilor oferă anual Premiul Național pentru Știință și Cercetare - pentru autorii celor mai bune articole științifice publicate [...]

Committe on Publication Ethics

A forum for responsible and ethical research publishing – Code of Conduct and Best Practice Guidelines for Journal Editors.

Sanatatea, o problema speciala de comunicare

Știu că v-aţi ocupat de-a lungul anilor, în mod sistematic, și de comunicarea în domeniul sănătăţii. Consideraţi că acesta reprezintă un domeniu de interes aparte în sfera comunicării?

C.C.: Da, fără îndoială, sănătatea reprezintă astăzi un subiect de maxim interes. Suntem bombardaţi zilnic de reclame și este normal, pentru că industria farmaceutică realizează un profit impresionant... Stresul, poluarea și alimentaţia incorectă ne fac tot mai vulnerabili în faţa bolilor, dar, în același timp, astăzi, ritmul în care se desfășoară viaţa nu-ţi mai dă răgazul să fii bolnav... Toată lumea a auzit, știe și e dispusă să-ţi dea un sfat, reclamele te asaltează din toate părţile, însă abordarea serioasă a problemelor de sănătate devine tot mai complicată, necesitând, pe zi ce trece, tot mai multe cunoștinţe.

Full text | PDF

Leave a Reply