SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 8, Nr. 3 (27), 2015
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563

HIGHLIGHTS

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

Committe on Publication Ethics

A forum for responsible and ethical research publishing – Code of Conduct and Best Practice Guidelines for Journal Editors.

Zona membri


Sanatatea, o problema speciala de comunicare

Știu că v-aţi ocupat de-a lungul anilor, în mod sistematic, și de comunicarea în domeniul sănătăţii. Consideraţi că acesta reprezintă un domeniu de interes aparte în sfera comunicării?

C.C.: Da, fără îndoială, sănătatea reprezintă astăzi un subiect de maxim interes. Suntem bombardaţi zilnic de reclame și este normal, pentru că industria farmaceutică realizează un profit impresionant... Stresul, poluarea și alimentaţia incorectă ne fac tot mai vulnerabili în faţa bolilor, dar, în același timp, astăzi, ritmul în care se desfășoară viaţa nu-ţi mai dă răgazul să fii bolnav... Toată lumea a auzit, știe și e dispusă să-ţi dea un sfat, reclamele te asaltează din toate părţile, însă abordarea serioasă a problemelor de sănătate devine tot mai complicată, necesitând, pe zi ce trece, tot mai multe cunoștinţe.

Full text | PDF

Leave a Reply