SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 9, Nr. 2 (31), 2016
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563

HIGHLIGHTS

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

Committe on Publication Ethics

A forum for responsible and ethical research publishing – Code of Conduct and Best Practice Guidelines for Journal Editors.

Zona membri


Despre homeopatie in sarcina, nastere si postnatal

REZUMAT
În prezent, există o preocupare crescută cu privire la utilizarea medicamentelor în timpul sarcinii, deoarece fătul primește în mod inevitabil aceste medicamente, care pot perturba dezvoltarea acestuia. Cercetările au arătat că medicamentele administratate în timpul travaliului și nașterii pot avea pe termen scurt, cât și pe termen lung efecte asupra fătului. Există un consens general conform căruia consumul de medicamente în timpul sarcinii, travaliului și alăptării trebuie menținut la un nivel minim. Medicamentele homeopate sunt sigure pentru a fi utilizate, deoarece acestea rareori cauzează efecte secundare. Acest lucru înseamnă că atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, sub îndrumarea unui medic homeopat calificat, acestea pot fi luate de oameni de toate vârstele, inclusiv bebeluși, copii și femeile însărcinate sau care alăptează.

Cuvinte cheie: homeopatie, sarcină

Full text | PDF

Leave a Reply