SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 8, Nr. 3 (27), 2015
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563
DOI: 10.37897/RJPhP

Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

National Awards “Science and Research”

NEW! RJPhP has announced the annually National Award for "Science and Research" for the best scientific articles published throughout the year in the official journal.

ICMJE - Recommendations

Read the Recommendations for the Conduct, Reporting, Editing, and Publication of Scholarly work in Medical Journals.

Promoting Global Health

The published medical research literature is a global public good. Medical journal editors have a social responsibility to promote global health by publishing, whenever possible, research that furthers health worldwide.

Cystone, produsul natural al companiei Himalaya, prezent la Congresul Societatii Internationale de Urologie

REZUMAT

Urolitiaza şi infecţiile urinare sunt printre cele mai răspândite afecţiuni, cu care omenirea se confruntă de la începuturile sale. Cea mai veche dovadă a calculilor urinari a fost găsită la o mumie egipteană datată 4800 î.Hr. Multe informaţii scrise despre urolitiază şi infecţiile urinare le avem de la unii din cei mai mari medici ai Antichităţii, cum ar fi Hipocrate şi Celsus. Fitoterapia a rămas, din cele mai vechi timpuri până în ziua de azi, o metodă de bază în prevenirea şi tratarea urolitiazei şi a infecţiilor urinare, iar produsul natural Cystone este unul de referinţă în acest sens. Anul trecut, în cadrul Congresului SIU de la Glasgow, au fost prezentate 3 studii clinice care au dovedit eficienţa produsului Cystone. Studiile au fost realizate de echipa de urologi a spitalului „Sf. Ioan“ din Bucureşti, condusă de Prof. Dr. Petrişor Geavlete. Concluziile au fost că Cystone îmbunătăţeşte şansele de expulzie a calculilor la pacienţii cu colică renală, este un tratament eficient pentru reducerea dimensiunilor şi eliminarea calculilor pielocaliceali şi, de asemenea, reprezintă o metodă eficientă de profilaxie a calculilor de infecţie, asociat antibioticelor.

Cuvinte cheie: urolitiază, infecţii urinare, colică renală, fitoterapie, Cystone

Full text | PDF

Leave a Reply