SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 7, Nr. 2 (22), 2014
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563
DOI: 10.37897/RJPhP

Indexed

DOI - Crossref
Similarity Check by iThenticate, worldwide No 1 professional plagiarism checking system
DOAJ
Ebsco Host - Medline
Google Academic
Semantic Scholar

HIGHLIGHTS

National Awards “Science and Research”

NEW! RJPhP has announced the annually National Award for "Science and Research" for the best scientific articles published throughout the year in the official journal.

ICMJE - Recommendations

Read the Recommendations for the Conduct, Reporting, Editing, and Publication of Scholarly work in Medical Journals.

Promoting Global Health

The published medical research literature is a global public good. Medical journal editors have a social responsibility to promote global health by publishing, whenever possible, research that furthers health worldwide.

Conflictele la locul de munca

Rezumat

Conflictele sau neînțelegerile la locul de muncă – și nu ne referim la conflictele de muncă care cad sub incidența legii – sunt de multe ori o realitate obișnuită pentru unii dintre noi. Atunci când se întâmplă acest lucru, eficiența noastră profesională și personală este afectată. Înțelegerea procesului care întreține conflictele și relațiile conflictuale este numai primul pas în schimbarea situației. Schimbarea are la bază un mecanism simplu: practicarea unei poziții de observator exterior al gândurilor care generează situațiile în care ne aflăm. Dacă analiza în termeni de costuri și beneficii a rezultatelor ne arată că acestea nu sunt cele dorite, schimbăm atitudinea, modificând procesul de gândire care stă la baza ei.

Cuvinte cheie: schimbare, atitudine, gând, decizie, observator

Full text | PDF

Leave a Reply