SELECT ISSUE

Revista Practica Farmaceutica, Vol. 9, Nr. 1 (30), 2016
ISSN 2066-5563  |  e-ISSN 2069-6671
ISSN-L 2066-5563

HIGHLIGHTS

Plagiatul – in actualitate

Tema plagiatului este tot mai mult discutata in ultima vreme. Aparitia unor programe performante de cautare si identificare a similitudinilor intre texte [...]

Committe on Publication Ethics

A forum for responsible and ethical research publishing – Code of Conduct and Best Practice Guidelines for Journal Editors.

Zona membri


Mierea si produsele apicole, un inestimabil dar al naturii

REZUMAT
Cunoașterea și utilizarea mierii de către om datează din timpurile cele mai îndepărtate, ceea ce face ca mierea să se numere printre cele mai vechi alimente ale umanităţii. Nici un alt produs, în afară, poate, de lapte, nu se bucură de o asemenea longevitate în istoria alimentaţiei umane. Așa că nu e de mirare că acest veritabil aliment-medicament se bucură, și astăzi, de apreciere unanimă în toate colţurile lumii, fiind un
simbol al vieţii și sănătăţii.

Full text | PDF

Leave a Reply